Deurop roestvrijstalen kasten
Uniek in de markt.

Meer dan 10 jaar ervaring binnen de voedingsindustrie.  

Uitermate geschikte behuizing voor label en registratie apparatuur.  
Alle Deurop producten worden in onze fabriek in nederland geproduceerd. 
 
deurop render
DeuropOpen
Deurop

Alle Deurop waterdichte kasten worden in eigen huis geproduceerd. Met het programma ‘Solid Edge’ wordt van elke kast een simulatie gemaakt: klantvriendelijk, oplossingsgericht en altijd met het doel om machines en processen optimaal te laten presteren. Al onze oplossingen voldoen aan de laatste normen op het gebied van hygiëne. Het gebruik van roestvaststaal maakt de Deurop waterdichte kast uitermate geschikt voor ruwe, veeleisende omstandigheden waar een hoge corrosiebescherming vereist is zoals de levensmiddelen of farmaceutische industrie.

Onderscheidend vermogen

Deurop waterdichte kasten vallen op door hun onderscheidend vermogen: De grenzeloze flexibiliteit in maatvoering – de drie beschikbare uitvoeringen: opbouw, inbouw en vrijstaand – de unieke ruimtebesparende, gasverende liftdeur van roestvaststaal, de volledig waterdichte uitvoering met FDA-goedgekeurde siliconen afdichting – de hygiënische knevelsluiting van roestvaststaal – de vele beschikbare opties zoals legplanken, kastverwarming, verlichting, printerlades. Voor elke toepassing hebben wij een geschikte kast, met altijd uw wensen als uitgangspunt.

Uw voordeel

Profiteer ook van de grenzeloze mogelijkheden van Deurop waterdichte kasten: Custom-made voor uw situatie. We denken graag met u mee en nemen afstand van de standaard in de markt te verkrijgen producten. Maatwerk behoeft niet altijd kostbaar te zijn. We hebben onze processen optimaal ingericht en nog dagelijks stellen we deze bij.  Al vanaf 1 stuks bent u van harte welkom uw wensen kenbaar te maken. Bent ook toe aan denken in mogelijkheden aarzel dan niet contact op te nemen.